Vizipipához széles ízvilág ásványi kőből

Posted on július 6th, 2014 július 6th, 2014 by admin

Képernyőfotó 2014-07-17 - 18.08.42Nemrégen, születésnapomra kaptam egy doboz ásványi követ, melynek annyira rákaptam sárgabarackos ízére, hogy azóta csakis ilyet keresek. Rajongásom talán nem furcsa, ha elárulom, hogy nagymamám már fiatal lány korától lekvárfőző versenyeket nyert baracklekvárjával. Az ásványi kőnek köszönhetően ez az emlék tért vissza, hiszen nagymamám sajnos már csak az égből követheti nyomon a fiatalasszonyok és a leányok lekvár főzési próbálkozásait. Az íz melyet gyermekkorom óta kerestem tehát meglett, de sajnos tova is illant. Ekkor hallottam először a sárgabarackos Shishasyrupról. Az aroma segítségével „újra”éleszthetjük a már ízetlen ásványi köveket, így azok többször is felhasználhatóvá vállnak. Dolgunk mindössze annyi, hogy otthon alapos áztatás után átmossunk és a kedvünkre való vízipipa sziruppal ízesítjük. Ennek a remek találmánynak köszönhetően már én is többször megérezhettem a június közepe- vége felé befőzésre kerülő nagymami sárgabaracklekvárja ízt még akkor is, amikor éppen nem találok belőle a kamrapolcon.

Tags , ,
Categories ásványi kő
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Trackback from your own site.

No Responses to “Vizipipához széles ízvilág ásványi kőből”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.