Borászati kellékanyagok

Posted on augusztus 18th, 2015 augusztus 18th, 2015 by admin

boraszBorászati kellékanyagok csoportjába sorolhatók például az élelmiszeripari zsírok, faggyúk és olajok, kovaföldek és egyéb sűrítmények. Mindegyiknek meg van a saját nagyon jelentős szerepe a borászatban. A kovaföld használata például a szűrési folyamat során jelentős, míg a zsírok, olajok, faggyúk kenő-siklató, csúsztató, formaleválasztási és tapadásgátlási célokra használatosak. A sűrítmények kategóriában weboldalunkon a szőlőmust sűrítménnyel találkozhat, mely kétféle kiszerelésben rendelhető meg. Az egyik egy 30 kilós kiszerelés, a másik, pedig egy 1000 literes IBC tartályban (1325 kg) rendelhető meg webáruházunkból. Az előbbi ára 25 500 Ft, ez utóbbié, pedig 959 170 Ft, mely kiszerelésüket nézve igen jó ár/érték aránynak számít a borászati piacon. Az ipari zsírok, faggyúk, olajok, illetve a kovaföldek is több fajta kiszerelésben és több árkategóriában rendelhetőek weboldalunkról. Érdemes benézni és rendelni weboldalunkról, mert folyamatosan fantasztikus árakkal várjuk Önöket.

Tags
Categories Borászati kellékanyagok
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Trackback from your own site.

No Responses to “Borászati kellékanyagok”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.